Şef Doğa Çitçi Chef's Kitchen'da Ünlü Şefleri Ağırlıyor

 Şef Doğa Çitçi Chef's Kitchen'da Ünlü Şefleri Ağırlıyor


Her detayın incelikle tasarlandığı Finesse, sıra dışı gastronomik yaklaşımıyla misafirlerini büyülemeye devam ediyor. Otelin a la carte restoranı Chef’s Kitchen, Ağustos ayında da seçkin şefleri ağırlıyor. Anadolu Halk Mutfağı ve özellikle Gaziantep Mutfağı üzerine çalışmalarıyla tanınan Türk mutfağı şeflerinden başarılı şef Doğa Çitçi ile Slow Food prensiplerini benimseyerek yerel ürünleri sanatının odağına koyan Ukraynalı şef Igor Mezentsev, birbirinden özel menülerini Chef’s Kitchen’da Finesse misafirleri için hazırlayacak.

Finesse’in a la carte restoranı Chef’s Kitchen, dünyanın dört bir yanından ünlü ve başarılı şefleri ağırlamayı sürdürüyor. Misafir şeflerin degüstasyon menülerinin sunulduğu restoran, Ağustos ayında da Finesse misafirleri için eşsiz deneyimler sunmaya hazırlanıyor.

21 Ağustos’a kadar Chef’s Kitchen’ı şef Doğa Çitçi yönetecek. Anadolu Halk, Osmanlı mutfağı ve Selçuklu mutfağı üzerine araştırmalar yapan Şef Çitçi, özellikle Gaziantep mutfağı üzerine yaptığı sayısız çalışmasıyla tanınıyor. Çocukluğundan beri mutfakta yetişmiş olan başarılı şef, 2005 yılından bu yana 5 yıldızlı otellerde Executive Chef olarak çalışıyor.

Ukraynalı şef Igor Mezentsev ise, birbirinden farklı lezzetlerini Chef’s Kitchen’da 23-28 Ağustos tarihleri arasında Finesse misafirleri için hazırlayacak. Slow Food prensiplerini benimseyen Mezentsev, yerel ürünler kullanarak hazırladığı menüleriyle tanınıyor. Ukrayna mutfağı elçilerinden olan genç şef, farklı organizasyon ve platformlarda bu alanda konuşmacı olarak yer alıyor.

Misafirlerine her bakımdan üstün bir tatil deneyimi sunan Finesse, 350 metre altın kristal kum sahili, firuze mavisi denizi, incelikle tasarlanmış sade mekanları ve her yaştan misafiri için sunduğu zamansız eğlencesiyle adeta büyüleyici bir atmosfere sahip. Bu deneyimin unutulmaz detaylarının arasında, sıra dışı gastronomik yaklaşımı da yer alıyor. Finesse’in Chef’s Kitchen’a ek olarak, yine a la carte olarak hizmet veren Med Kitchen ve a la minute hizmet veren The Kitchen isimli iki restoranı daha bulunuyor. 

Beach Club ise akşamları clambake restoranına dönüşüyor. Paloma Grup’un kendi çiftliğinden gelen bahçeden sofraya organik ürünler, yerele saygı felsefesiyle seçilen malzemeler ve yaratıcı lezzetler Finesse mutfağının temelini oluşturuyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Aşure nedir? Aşure nasıl yapılır?

İç Pilav Nasıl Yapılır?

Topuz kebab Nasıl Yapılır?